top of page

Hamarosan újra...

Easy Start 25 napos kezdő kurzus

25 nap alatt megtanítalak arra, hogyan tudsz stressz mentesen, folyamatosan olyan tartalmat posztolni a közösségi oldalakon, amikkel be tudod vezetni a vállalkozásod és nem járatod le magad. A kurzus megváltoztatja majd a hozzáállásod a videózáshoz, és 25 nap után akár élő videókat is fogsz tudni készíteni. Mindezt úgy, hogy közben élvezed a folyamatot.

"Egy vállalkozás alappillére az online megjelenés!" 

"Ha nem vagy fent a social media felületeken, akkor gyakorlatilag nem is létezel!"

"Gyárts minőségi tartalmat és ne szeméttel halmozd el a közösségi oldalakat!"

"Készíts minőségi képeket, írj minőségi szöveget, keltsd fel az érdeklődést, adj magadból, légy önazonos, de ne mutogasd a családot/magánéletet."

7 évvel ezelőtt "kisiskolások" voltunk az online üzletépítés területén. Bontogattuk a szárnyaink, és lövésünk sem volt arról, hogyan legyünk hatékonyak. Össze-vissza posztoltunk, szenvedtünk, hogy honnan szedjünk annyi ötletet, hogy ne legyünk unalmasak. Vagy épp ne legyünk nyomulósak, és ne utáljanak meg a tartalmaink miatt az ismerősök. Rettegtünk, hogy mit fognak szólni mások, hogy elég jók, elég izgalmasak leszünk e

Az évek elteltek, azonban a fenti problémák mit sem változtak. Aki ma kezdi az online tartalomgyártást pontosan ugyan ezekkel a problémákkal szembesül. 

Ezért hoztam létre a 25 napos Easy Start kurzust, hogy neked már ne kelljen átélni ezeket a kihívásokat egy sokkal érzékenyebb, gyorsabban reagáló környezetben. 

Pontosan a legnehezebb lépésnél akarok melletted lenni, hogy megadjam a kezdő lökést, elindítsalak az úton, megérezd a felszabadult, játékos, izgalmas, és inspiráló tartalomgyártás erejét.

Megtapasztald azt, milyen érzés, amikor az online megjelenés nem teher, hanem könnyed és felszabadító program. 

Ki vagyok én, és mit tanulhatsz tőlem?

es rólam.png

Kezdőként a saját tapasztalataim alapján építettem fel az online vállalkozásom, így pontosan tudom, mik azok a kihívások, amikkel naponta szembesülsz.

 

Ezekre fog neked támogatást adni a 25 napos kurzus: 

 1. pontosan tudni fogod, hogy mikor és miről posztolj

 2. a hétköznapokban is megtalálod majd a tartalmad

 3. hiteles, önazonos tartalmat fogsz gyártani, ami kitűnik a tömegből

 4. a célcsoportod könnyebben fog tudni azonosulni veled

 5. megtanulsz videós tartalmat készíteni

 6. nem járatod le magad és teszed tönkre a hírneved a karriered elején

 7. biztonságban fogod érezni magad, hiszen nem általános segítséget kapsz, hanem konkrét tervet a 25 napra

 8. nem lesz benned stressz, azzal kapcsolatban, hogy nem tudod hogyan kezdj bele a kommunikációba

 9. nagyobb magabiztosságot szerzel, ezáltal nagyobb hatásod lesz a követőbázisodra

 10. a kurzus végeztével önállóan is képes leszel minőségi tartalmat készíteni a vállalkozásod számára

Már csak ennyi ideig tudsz csatlakozni: 

Mire számíthatsz a program során?

timothy-hales-bennett-OwvRB-M3GwE-unsplash.jpg

Egy zárt csoporton belül fogunk együtt dolgozni, ahová csak a program megvásárlása után tudsz majd bekerülni.

jess-bailey-94Ld_MtIUf0-unsplash_edited.jpg

A program időtartama során 25 olyan tartalom ötleten megyünk végig, amit magadra tudsz szabni, és amivel el tudsz indítani bármilyen online vállalkozást, bármelyik social média felületen

adem-ay-Tk9m_HP4rgQ-unsplash.jpg

A 25 nap alatt végigmegyünk az összes kommunikációs csatorna alapjain (Facebook poszt, Instgram feed, Insta Story, Reels videó, Instagram/Facebook élő, TikTok), amikre a későbbiekben szükséged lehet. 

lidiia-nemyrova-ixjlCmVDnAs-unsplash.jpg
john-schnobrich-FlPc9_VocJ4-unsplash_edited.jpg
2514227.jpeg

A tartalom terv elkészítése mellett, megtanulod a folyamatosságot is, ami a közösségi oldalak, és az algoritmusok kihasználása miatt is fontos lesz. A stabil online jelenlét elengedhetetlen a vállalkozásod kezdeti időszakában. 

sticker-mule-cPSroMqTRQg-unsplash.jpg

A csoportba napi rendszerességgel kerülnek be a posztok és a hozzájuk tartozó segítség. Ezzel nem csak a tartalom felépítését, hanem egyben egy struktúrát, logikai sorrendet is kapsz az első lépésekhez. A későbbiekben ezek segítségével már önállóan is képes leszel a tartalomgyártásra, mindenféle görcs és frusztráció nélkül. 

Nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudást is kapsz a folyamat során, és lehetőséged lesz egy alkalommal ellenőriztetni a tartalmad is. 

Hetente fogok élővel, vagy videóval jelentkezni a csoportban, ahol a fentieken kívül célom, hogy megtanítsam nektek, milyen minőségben érdemes elkezdeni a kommunikációt a közösségi oldalakon, hogy ne legyen kínos a tartalmad. 

Többet nem lesz kérdés benned, hogy miről posztolj!

"Na és mi lesz a videózással???"

Az egyik legrettegettebb, legriasztóbb, leghalogatott tevékenység (főleg a kezdő vállalkozók esetén) a videó készítés. Kiállni a kamera elé, és összefüggően, átgondoltan, higgadtan beszélni, úgy, hogy közben hatással is legyél a nézőkre.

A 25 nap alatt fel fogjuk építeni a videós tartalomkészítést. Folyamatosan, lépésről lépésre. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kurzus után úgy szeretnélek utadra engedni, hogy már néhány perces videókat profin fogsz tudni készíteni. Az elmúlt 2 évben rengeteg mentorálttal dolgoztunk a videós tartalmakon, és nagyszerű eredményeket értünk el vele. 

Ma már könnyedén, minden gond nélkül képesek, szinte minden platformra minőségi videókat készíteni.

Ezt annak a rendszernek köszönhetik, amit az igények alapján hoztam létre. A titok a fokozatosságban, és ezzel együtt a magabiztosságban rejlik. A folyamat során megszeretik a videózást, egyre határozottabban és lendületesebben állnak a kamera elé, amivel pontosan azt a hatást keltik, amire szükségük van. 

Ezt szeretném átadni neked is, hogy elérd a célod, hiszen az elkövetkező évek kommunikációja szinte biztosan a videós tartalmak irányába fog eltolódni. Elengedhetetlen lesz a jó minőségű videós tartalom a sikeres vállalkozás felépítéséhez.

Akik már dolgoztak velem...

IMG_0987_edited_edited_edited.jpg

Gyors, gyakorlatias, naprakész. Ezek jellemzik azt a támogatást, amit a közös munkánk során Klautól kapok. A hálózatépítés révén ismerkedtünk meg, és kezdtünk el együtt dolgozni, azonban egy  teljesen más területen is extra segítséget kaptam tőle. Számomra fel sem tűnt az a potenciál, ami kiaknázatlan maradt volna nélküle. Ez pedig nem más, mint az online grafikai tervezés, a Canva puzzle feedre való specializáció, ahol megérkeztek az első ügyfelek is.

 

Klau, a kezdetektől fogva mellettem áll és minden rezdülésem követi, segíti a számomra megfelelő témakörök megtalálást és magas minőségű tartalmak kialakítását, ezzel a releváns követő számának és nézettségének növelését. Sok-sok évnyi tudását és tapasztalatát a tartalomgyártással kapcsolatban érthetően, jól használhatóan, nem csak elméleti tanácsokkal, hanem gyakorlati tippekkel szemléltetve osztja meg.

 

Csak is kizárólag ajánlani tudom ha egy őszintén támogató emberre van szükségetek, aki meglátja bennetek azt, amiben jók vagytok és ki is hozza belőletek.

Borsos Cintia

Marketing és reklámügyintéző, Canva Puzzle Feed Specialista

Miért van erre szükséged egyáltalán?

Lassan már egy évtizede, hogy a vállalkozások építésében a közösségi média óriási szerepet tölt be. Korábban még lassú, de dinamikus növekedéssel, olcsó hirdetésekkel, nagy eléréssel, gyors eredményeket lehetett elérni. Ma már a pénz kevés ahhoz, hogy eredményes legyél. Ki kell tűnnöd a tömegből, és az első pillanattól kezdve profin kell képviselned magad a social media felületein. 

Az elmúlt időszakban a TikToknak és a videós tartalmaknak köszönhetően óriási károk keletkeztek a vállalkozások és a személyes brandek életében. Az amatőr, magukat sokszor lejárató tartalmak miatt a kezdő vállalkozók azonnal csapdába esnek. Negatív visszajelzéseket kapnak, gúnyos kommenteket, amivel elveszik az egyébként is bizonytalan önbizalmukat, és frusztráló, stresszes káosszá válik a nélkülözhetetlen tartalomgyártás. 

A megoldás nem az, hogy törlöd magad, vagy leredukálod a megjelenéseket. A Covid óta az online jelenlét ugyanis extrán felértékelődött, és ez a trend egyre jobban erősödik. Ha nem vagy a közösségi terek nélkülözhetetlen szereplője, akkor háttérbe szorulhatsz. És ez nem azt jelenti, hogy non-stop online kell lenned. Jó stratégiával, technikával, és támogatással az egész folyamat egy igazán felszabadító, és hatékony tevékenységgé válhat. 

Évekre volt szükségem ahhoz, hogy kitapasztaljam egy rendkívül érzékeny, és megosztó tartalmat érintő területen, hogyan lehet minőségi tartalmat gyártani, miközben megőrzöm a jó hírnevem,  nem csinálok olyan contentet, ami ellenkezik az elveimmel, de kellőképpen eredményes.  Ez alapján a tudás és tapasztalat alapján állítottam össze ezt a kurzust minden olyan kezdő vállalkozónak, aki büszkén és építő jelleggel szeretné elkezdeni a munkát az online térben. 

Mennyibe fog kerülni?

- 25 konkrét tartalomötlet, amivel legalább 2 hónapra elegendő kreatívod lesz

- konkrét segédlet az adott tartalom elkészítéséhez (szöveg felépítése, tartalma, stb.)

- heti 1x élő/videós bejelentkezés 

- 1x Q&A lehetőség 

- segítség a tartalomterv elkészítésében

- videós tartalmak felépítése nulláról

- 20+5 tartalomötlet PDF a kurzus végén

- csoport tagság 60 napig, hogy rugalmasan beilleszthesd az életedbe a feladatok megoldását

A kurzus ára: 9900 Ft + ÁFA (bruttó 12.573 Ft)

A kurzuson való részvétel feltétele, a kiállított számla alapján teljesült utalás. 

Jelentkezni szeretnél? 

A következő kurzus várhatóan 2023. májusában indul.

A jelentkezéshez kérlek, add meg a számlázási adatokat.

Köszönöm a jelentkezést! Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

 • Facebook
 • Instagram
bottom of page