top of page

Feltételek, információk, amiket jó ha tudsz, mielőtt engem választasz.

Erősen javasolt, hogy az alábbi felületeken rendelkezz profillal, és technikai tudással: Facebook, Instagram, TikTok.

A célod meghatározása során a realitások talaján maradj.

A közös munka során feszített tempóban fogunk dolgozni, ahhoz, hogy valóban elérjük a kívánt eredményt.

A közös munka sikere nem csak rajtam múlik. Ahogy látod, igyekszem minél több információt és segítséget beletenni a programokba. Rengeteg feladat van, és a konzultációk közti időszakok cseppet sem kényelmesek. Nem fogok tudni helyetted dolgozni. A te felelősséged is, hogy a vállalkozásod felépítsük. Kérlek, ennek tudatában mérlegelj, hogy melyik csomagot választod.

Menet közben csomag váltására nincs lehetőség.

Az online konzultációk feltétele minden esetben az előzőleg megbeszélt feladatok teljesítése. Amennyiben nem készítetted el őket, úgy nem tudunk továbbhaladni, és a megbeszélt konzultációs időpontod elveszik.

A konzultációk kizárólag online történnek. Személyes konzultációra nincs lehetőség.

Amennyiben a megbeszélt konzultációs időpontot nem mondod le a kezdés előtt legkésőbb 24 órával, úgy azt az alkalmat elveszíted. 
A megbeszélt időpont módosítására a kezdést megelőző 48 óráig van lehetőséged.

A “Felfedező” programon kívül, minden konzultációs csomag sikerességéhez elengedhetetlenül szükséges, hogy meg tudj jelenni videóban, ezért minden esetben egy pár perces videós bemutatkozást fogok kérni a jelentkezés után.

A jelentkezés nem garantálja a programokban való részvételt. Ha úgy érzem, hogy nem én vagyok számodra a megfelelő szakember, akkor előfordulhat, hogy máshoz foglak irányítani, vagy nem fogom tudni elvállalni a közös munkát.

A konzultációkat videós formában fogom rögzíteni neked, amit a YouTube-ra fogok feltölteni, és kizárólag te kapsz hozzáférést az anyaghoz. A megállapodásban rögzített feltételek alapján mindkettőnket kötelez a titoktartás, így a konzultáción elhangzott anyag harmadik fél részére nem adható ki.

Ha bárhol elakadsz a feladatok elvégzése közben, azt azonnal jelezd nekem és kérj segítséget, hogy ez ne tartson fel minket a közös munkában. Erre e-mailben lesz lehetőséged.

Magánéleti, párkapcsolati és lelki eredetű problémák megoldásában nem tudok segíteni. Kérlek, ezzel minden esetben szakembert keress fel.

Minden esetben írásos megállapodást kötünk, aminek része a titoktartás. A közös munka során elhangzott információk bizalmasan kezelendők, harmadik fél részére nem kiadhatók.

Részletfizetésre nincs lehetőség. 
Minden esetben Áfá-s számlát állítok ki a megrendelt szolgáltatásokkal kapcsolatban, amit kizárólag átutalással tudsz rendezni. 
A csomagnál feltüntetett árak az Áfá-t tartalmazzák.
A közös program az utalás beérkezése után kezdődik, utána fogod tudni lefoglalni az első időpontod.

Kérdésed van?

  • Facebook
  • Instagram

Köszönöm! Hamarosan válaszolok.

bottom of page