top of page
felfedező top.jpeg

Felfedező

1 alkalmas online konzultáció (60 perc)

Van egy elképzelésed, egy ötleted, amivel kapcsolatban többször megfordul a fejedben, hogy ezzel érdemes lenne foglalkozni. Összegyűjtöd a bátorságot, mély levegőt veszel és megosztod az elképzeléseidet másokkal. Azonban összeszorul a gyomrod, mert nem azokat a reakciókat kapod, amire vártál. Előszeretettel lehurrogják az általad dédelgetett képet, ami időközben végérvényesen helyet biztosított magának az elmédben.


“Ezzel nem lehet pénzt keresni.”

“Már mindenki ezzel foglalkozik.”

“Ez biztosan nem érdekelne senkit.”

“Ez hülyeség. Erre biztosan nem adnának ki pénzt az emberek.”


Neked is ismerősek ezek a mondatok? 


Sajnos manapság nagyon sokszor találkozhatsz velük, ha egy olyan dologba akarod vágni a fejszéd, ami az addigi életedre jelentős hatással lehet. 

Ha túl korán osztod meg az ötleteidet másokkal, akkor elbizonytalaníthatnak, és bármennyire is szívügyed, szenvedélyed, és csillog tőle a szemed, hajlamos lehetsz elhinni, hogy az ötleted eleve halott volt. 


A “Felfedező” egy órában abban leszek a segítségedre, hogy elmondjam neked, milyen lehetőségeid vannak az ötleted megvalósítására a social média felületeit használva. 


  1. Adok a kezedbe egy gyakorlati, valós koncepciót, amiből maximálisan el fogod tudni dönteni, hogy szeretnéd e az elmédben létező képet a valóságba integrálni. 

  2. Adok neked néhány olyan személyre szabott tartalom ötletet, ami alapján már el tudod képzelni, milyen munkára is lenne szükséged a hétköznapokban, ha az ötleted megvalósítását választod. 

  3. A konzultációnk előtt feltérképezem, hogy az adott piacon milyen szereplők vannak már jelen, és hozok neked 2-3 olyan témát, amiben egyedi tudsz lenni, amitől biztosan kitűnsz a tömegből. 

  4. El fogom mondani az összes olyan buktatót, amire egy online vállalkozás kezdeti időszakában számíthatsz, így maximális biztonsággal mérlegelhetsz, hogy biztosan bele akarsz e vágni, és meg tudod e hozni a szükséges áldozatokat a cél érdekében.


A konzultációnk előtt egy kérdéssort fogsz kapni tőlem, aminek a legrészletesebb kidolgozását fogom kérni. Ez alapján látni fogom, hogy az ötleted valóban közel áll hozzád és rád épül, nem pedig csak egy “divat” ötlet, amiből azt hiszed, hogy sok pénzt lehet keresni. 

Gyakran előfordul, hogy a kérdőív kitöltése és a konzultáció után egy teljesen más irányba kezünk el együtt dolgozni, ugyanis sokszor a valódi tudás, és tapasztalat, ami benned rejlik új, vagy specifikus irányt mutat az ötleteddel kapcsolatban. Ezért is extra fontos, hogy egy érzelmileg elhatárolódott, külső mentor segítségét kérd. 


Az 1 órás “Felfedező” online konzultáció ára: 12.700 Ft (10.000 Ft+ÁFA), ami tartalmaz 2 óra háttérmunkát (kérdéssor feldolgozása, személyre szóló tartalom ötletek kidolgozása, specifikáció kutatás) és 60 perc online konzultációt Zoom alkalmazáson keresztül.

bottom of page