top of page
87D01B99-C966-4F01-A1BF-CBD06AB8EA8E.JPG

INSTAGRAM STORY
3 NAPOS WORKSHOP

Hogyan készíts bevételt generáló story sorozatokat.

Több mint 7 év után, tavaly összeált a rendszer, ami azóta többször is bizonyított. Évekig küzdöttem azzal, hogy miként tudom megszólítani a több ezres követőbázisom anélkül, hogy cuki állatkás, gyerekes, vagy magán jellegű tartalmat osztanék meg. 

Megtanultam, hogyan kell Insta storyban, a legegyszerűbben, leggyorsabban eljutni a potenciális ügyfelekig, akik aktív vásárlóim lettek. 

EZT A TUDÁST, TAPASZTALATOT FOGOM ÁTADNI NEKTEK A WORKSHOPON.

Eleged van abból, hogy reggeltől estig a kezedben van a telefon, készíted a storykat, várod a reakciókat, de soha senki nem szavaz

Storyzol a vakvilágba, pusztán azért, mert kell! Csinálod mert muszáj, de az ég világon semmi értelme

Frusztál, hogy ha bármilyen üzleti tartalommal érkezel, olyan mintha nem csinálnál semmit, bezzeg ha a kiskutyádról storyzol kismillióna reagálnak?

 

 Jó lenne már, ha végre bevételt is realizálnál már a munkád után? 

Mit szólnál hozzá, ha 3 nap után egy kész rendszert kapnál arra, hogyan kell felépíteni egy értékesítési stratégiát Insta storyban?

 

Végre megszűnne a folyamatos feszültség, hogy mit tegyél ki storyba, nem éreznéd úgy, hogy feleslegesen dolgozol, mert végre elkezdenek az emberek reagálni a történetekre. Egyszerre lennél eredményes és felszabadult

Kezdő és haladó tartalomgyártóknak segítek abban, hogy megfelelően és hatékonyan képviseljék magukat a közösségi oldalakon. 

7 éves tapasztalataim alapján megtanítom, hogyan lehet direkt sales, nyomulás, vagy DM levelek írása helyett könnyedén és felszabadultan értékesíteni a social médiában.

Megmutatom, hogyan építs célcsoportodnak megfelelő közösséget, hogyan kommunikálj a követőiddel, és aktivizáld őket, anélkül, hogy sok lennél, vagy a magánéletedről posztolnál.

Szia! Hartai Klaudia vagyok.

Éveken keresztül storyztam folyamatosan az Instagramon, de egyszerűen nem volt értelme. Tettem ki magán jellegű történeteket a kutyámról, a családomról, az utazásokról, vagy  éttermekről, amikre rengeteg reakciót kaptam, de amint előkerültek a vállalkozásommal kapcsolatos témák, mintha senki se látta volna. Nulla reakció. 

Rendkívül frusztrált voltam, úgy éreztem, hogy bármennyire is erőlködöm, valahogy nem tudom megfelelően megszólítani a követőim. Kezdtem azt érezni, hogy teher és stresszes folyton azt nézni, hogy mit tudnék kitenni storyba, aminek semmi értelme üzletileg, de legalább elérést generál.

Aztán egy idő után feltettem magamnak a kérdést: vajon a megfelelő követők vannak az oldalamon? A célcsoportom figyeli a posztjaim? Ha nem, akkor hol hibáztam, és hogyan tudom orvosolni? 

Rengeteget tanultam, képeztem magam, tanfolyamokra, kurzusokra jártam, és a legjobbaktól tanultam, mire 2 év után összeállt a rendszer, amivel tavaly szeptemberben, 3 hét Insta story kommunikáció után, az első nyilvános kurzusomra több mint 100 fizető ügyfél érkezett.

Ezt a rendszert, gondolkodásmódot szeretném átadni minél több embernek. Nem pusztán anyagi megfontolásból, hanem azért, mert személy szerint rosszul vagyok, a nyomulós, erőszakos értékesítési módszerektől. Bármennyire is érdekel a téma, sokszor a töménytelen mennyiségű reklám veszi el a kedvem attól, hogy vásároljak. 

Tarts velem, és ismerd meg az agresszív értékesítés mentes eladást, ahol a közösséged igazán értékelni fogja, ha valami újjal rukkolsz elő, ahol várni fogják a következő és az azt követő ajánlatodat, és lelkesen fognak igent mondani neked. 

Tarts velem egy hétvégére, és sajátítsd el, 

hogyan tudod megszólítani a célcsoportod, kommunikálni velük, végül pedig a számukra szükséges terméket vagy szolgáltatást értékesíteni nekik.

A 3 napos  interaktív, gyakorlati workshop alatt átadom mindazt a tudást és tapasztalatot, amivel te is képes leszel megváltoztatni a közösséged aktivitását. A segédanyagokkal megtanulsz tervezni, és stratégiát alkotni magadnak. A kérdezz-felelek alkalmak pedig lehetővé teszik, hogy egyéni igényeidre, kérdéseidre is válaszoljak. 

A workshop alatt extra sebességre kapcsolunk, és a harmadik napon a konkrét értékesítés felépítéséről fogunk beszélni, amivel végre bevétel szerzésre is használhatod az Instagram storyt. 

A három nap alatt elsajátítod a gondolkodásmódot, az értékesítési szemléletet, amivel soha többé nem fog frusztrálni, hogy hányan követnek, vagy szavaznak a storyban. Megtanulod, hogyan építs story stratégiát, ezáltal soha többé nem merül fel a kérdés, hogy mit tegyél a storyba, ráadásul célirányos kommunikációval már előre építheted az értékesítési kampányod. Végül pedig magáról a storyban való eladásról fogunk beszélni. Nem csak elméletben. Interaktív, gyakorlati feladatokkal, példákon keresztül mutatom, meg, hogyan lépj ki a végeláthatatlan, eredménytelen storyk gyártásából.

 

Sokszor nem tudod mi kerüljön storyba? 

Eleged van abból, hogy egész nap a telefonnal a kezedben, arra vadászol, hogy mi kerüljön storyba? Otthon ülsz a gyerekkel és úgy érzed veled nem történik semmi érdekes? Nem tudod, hogyan csinálj üzleti tartalmat, amire végre reagálnak az emberek? 

Szinte senki nem reagál storyban, vagy mindig csak ugyanazok?

Amikor a gyereket, a kutyád, a macskád vagy a magánéleted posztolod, akkor kismillióan reagálnak, ha az ületről írsz, akkor szinte senki nem szavaz? Végre érkeznek reakciók az üzleti tartalmadra de mindig ugyanazok az emberek, akik egyáltalán nem tartoznak a célcsoportodba? 

2 gif.gif
3 gif.gif

Semmi tudatosság nincs abban, ahogy storyzol? Fogalmad sincs, hogyan tudnál előre tervezni?

A napi tartalommal küzdesz? Össze-vissza kapkodsz, csakhogy legyen kint valami story? Semmilyen stratégiád nincs a hatékonyság növelésére, és nem tudod eldönteni, hogy hányszor posztolj CTA tartalmat, hogy ne legyél túl nyomulós?

Kiráz a hideg, ha a videós storyra gondolsz?

Utálsz videós tartalmat készíteni, mert nem érzed elég jónak benne magad? Ki nem állhatod, hogy százszor veszed újra, amit mondani akarsz, és még akkor sem lesz elég jó? Senki nincs, aki megmondaná, hogy csináld meg, vagy mit mondj egy adott videóban?

4 gif.gif
5 gif.gif

Fogalmad sincs, hogyan csinálj pénzt az Insta storyból?

Örülsz neki, ha bármilyen reakciót kapsz, nem még pénzt is keress belőle? El sem tudod képzelni, hogyan lehet nyomulás nélkül értékesíteni? Nem akarsz túl sok lenni, de jó lenne, ha végre anyagilag is meglátszana a rengeteg befektetett munka? 

IMG_0990.JPG

Klau rendszeresen “meglepett” a tudásával a közös munkánk során. Az énmárkát természetesen személyre szabjuk, így esetemben a nyelvtanulásra különös figyelmet fektettünk. Ebben a témában rengeteg kreatív tartalom ötletet beszéltünk át minden egyes konzultáció alkalmával, amiket teljesen a gyakorlatba tudtam ültetni. Ennek meg is lett az eredménye a TikTok és Instagram platformokon is, hiszen a videóim több százezres elérésűek, és a releváns követőim száma folyamatosan növekszik. 

 

Nagyon szeretem, hogy egy rendszerben dolgozunk, tudatosan megtervezzük együtt a tartalmaimat, így nekem csak követnem kell a konzultáción átbeszélt tervet. 

 

Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok Klautól, azonban ha valami nem jó, vagy máshogy kellene, akkor azt is nyíltan kimondja. Szerintem ez nagyon fontos a közös munkánk során, hiszen így tudtam ilyen sokat fejlődni. Nem kér teljesíthetetlen célokat, mindig az én élethelyzetemhez alkalmazkodik, tudja, mikor fér bele több tartalom az időmbe, és mikor kevesebb. 

 

A lassan 1 éves közös munkánk során hónapról hónapra éreztem, hogy Klau folyamatosan fejleszti magát, tud újat mondani, mutatni, naprakész a social media oldalak folyamatos változásaival kapcsolatban.

Soós Evelin

Közgazdász, az "Ösztöndíjjal utazom" alapítója

Amit a 3 nap alatt megtanulsz...
Lássuk a workshop tematikáját.

6 gif.gif

1. nap - gondolkodásmód, szemlélet

Hogyan alakítsd ki a megfelelő célcsoportot a követőid közt? Miért nem számít a követőszám, és milyen hatást tudsz elérni töredéknyi releváns követővel? Milyen tartalom szükséges ahhoz, hogy a megfelelő közösséget kialakítsd? Hogyan tudsz gördülékenyen tartalmat készíteni? Melyik technikai elemmel, milyen hatásokat tudsz kiváltani, és hogyan tudod aktivitásra bírni a követőket pusztán a jó fogalmazással? Videós story készítése könnyedén, gördülékenyen.

7 gif.gif

2. nap - stratégia kialakítása

Milyen gyakran készíts tartalmat, hogy ne legyél sok? Milyen részekre bonts egy kommunikációs kampányt? Hogyan kommunikálj ezekben a szakaszokban? Hogyan tervezd meg a stratégiád? Milyen arányban legyen magánélet és szakmai tartalom? Mennyi legyen a videós infó átadás? Hogyan szólítsd meg a közösséged? Milyen trükkökkel bírd őket reakcióra? Hogyan építsd fel a CTA időszakot?

9 gif.gif

3. nap - értékesítés

Hogyan tudsz nyomulás, és agresszív kommunikáció nélkül, hatékonyan értékesíteni? Milyen folyamatot vigyél végig ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek maguktól jelentkezzenek? Hogyan és milyen kutatást végezz, hogy pontosan tudd mire van szüksége a célcsoportnak? Hogyan fogod megtalálni a kulcsszavakat, amiket az értékesítés során használnod érdemes? Milyen interakciós gombokat használj, amik a legjobban támogatnak az értékesítésben? Konkrét, gyakorlati példák bemutatása.

IMG_0989_edited.jpg

Klauval már több, mint két éve dolgozom együtt! Teljesen nulláról indultam a tartalomgyártásban és mára több ezres követő táborom van Instán és TikTokon! 

A tartalmaimat segített az elején kitalálni, és egyedivé tenni. Illetve tippeket is adott arra vonatkozóan, hogyan hozhatnék ki még többet magamból és a vállalkozásomból! Ha egy mondatban kéne jellemeznem, akkor: Klau megbízható, gyors, precíz és nagyon kreatív! Hálás vagyok, hogy tőle tanulhatok.

Magyar Zsuzsa

Regional Brand Manager, hálózatépítő

Kinek való a 3 napos workshop?

10 gif.gif

Minden olyan szolgáltatással, és termékkel rendelkező vállalkozónak, akik aktívan jelen vannak az Instagram oldalon. Magabiztosan használják a platformot, és nincsenek technikai kihívásaik egy-egy story elkészítésében. Tudod mi az a szavazás, csúszka, kérdés box, és nem ijedsz meg ha ezeket használni is kell. Tudod mit szeretnél értékesíteni, mire akarsz reakciókat kapni, és megvan a célod az idei évre. Ügyesen használod a videós storykat, vagy félelmeid ellenére hajlandó vagy megtanulni, hogyan kell videózni. Aktívan részt veszel a workshopon, és megcsinálod a feladatokat, amiket kapsz. A megtanult tudást hajlandó vagy gyakorlatba átültetni azonnal. Haladni akarsz, mert eleged van, hogy pancsolsz az állóvízben, és végre profitálni is szeretnél a munkád után. 

Kinek NEM ajánlott az Instagram Story workshop?

  • Influencereknek, ha ma az egyik, holnap a másik márkával dolgozol és nincs kapacitásod a hosszú távú, következetes kampánymunkára.

  • Olyan vállalkozóknak, akiknek az értékteremtés szó nem mond semmit, kizárólag a pénz motiválja őket.

  • Akiknek nincs még követője, vagy teljesen nulláról kezdi az Instagramot, hiszen olyan feladatokat adok a workshop alatt, amikhez szükséges valamilyen szintű felhasználói ismeret, illetve tartalomgyártási gyakorlat. Ha ezekkel rendelkezel, de egy teljesen új felületet szeretnél építeni, akkor természetesen várlak szeretettel.

  • Aki nem tudja használni az Instagram technikai funkcióit. (Story, interakciós gombok, Reels, stb.) Ezek gyakorlati feladatokban való megjelenése a 3 nap során rendkívül sűrű lesz.

  • Akik csak elméletben szeretnének tanulni, de azokat nem akarják beépíteni a gyakorlatba. Pontosan tudom, hogy a workshop alatt kapott feladatok elvégzése fogja adni a szükséges tapasztalatot, és sokkal jobban bevésődik minden, ha meg is csinálod őket, nem csak halogatod.

  • Nem tudod ki a célcsoportod, és/vagy nincsenek világos céljaid, amiket meg akarsz valósítani. Ezek nélkül nem fogsz tudni startégiát építeni és hatékonyan kommunikálni. 

  • A félelmeid olyan erősek, hogy biztosan nem fogod túllépni őket. (Pl.: tuti, hogy nem fogsz videót csinálni.) A hatékony online jelenlét ezen szakaszában minden eszközt alkalmazni fogunk, és ha nem mersz megcsinálni egy-egy feladatot, akkor kevésbé leszel eredményes. Ha úgy érzed, hogy szükséged van a tudásra és egy kis lendületre, hogy átlépd ezeket a korlátokat, akkor itt a helyed. 

  • Előre tudod, hogy nem fogod megcsinálni a workshopon kapott feladatokat. Mivel interaktív, és gyakorlatias 3 napot tervezek, ezért a legnagyobb hatékonyságot akkor tudom garantálni neked, ha valóban kihasználod a lehetőségeket.

Mire számíthatsz a három nap alatt?

A workshop 2023. március 10.-én kezdődik.

Kérdezhetsz a workshop időtartama alatt.  A 3 nap alatt összegyűlt kérdésekre, a workshop után hétfőn, egy élő Zoom bejelentkezésben fogok válaszolni. 

Zárt csoport tagság, ahol a három nap alatt Zoom meeting keretein belül találkozunk egymással. A felvételek ide kerülnek be, itt fogjátok tudni visszanézni őket.

30 napos hozzáférés a teljes anyaghoz. Nem baj, ha nem tudtál élőben jelen lenni, hiszen 30 napig hozzáférsz majd a csoport anyagihoz, így akár a te tempódban is végigmehetsz rajtuk.

Napi 1 élő, online előadás, aminek az időtartama 60 perc. (Akik voltak már nálam kurzuson, tudják, hogy általában több lesz belőle.) Az előadás végén lehetőségetek lesz 30 percben, élőben kérdezni is. Ha nem tudsz részt venni élőben, természetesen a csoportban vissza tudod majd nézni.

Sablonok, ötlettárak, és magyarázó hanganyagok, hogy a workshop után, önállóan is meg tudd tervezni a stratégiád.

Klauval együtt dolgozni egyet jelent a hatékonysággal! A tartalomgyártásban megtaláltuk azt, ami ténylegesen én vagyok, amiben nem kell álruhát húznom. Bármikor bármiben fordulhattam és fordulhatok hozzá, mindig a gyors és precíz megoldásokra törekszik, így garantált a hatékony, fókuszált haladás! Hálás vagyok, hogy az útjaink keresztezik egymást, hogy a munkámban is mindig számíthatok rá, a tartalmaim pedig egyre nagyobb elérésekkel jelennek meg!

Kern-Ganter Dorottya

Vizuális kommunikátor, kozmetikus, hálózatépítő

Mit kapsz a workshop elvégzésével?

11 gif.gif

Olyan közösséget alakíthatsz ki, akik valóban a releváns célcsoportodhoz fognak tartozni.

Képes leszel
aktivitásra bírni a passzív követőidet.

Stratégiában fogsz gondolkodni, és könnyedén építed fel magadnak a célfolyamat kommunikációját.

Többé nem leszel stresszes amiatt, hogy mit tegyél ki Insta storyba. 

Felszabadultan és nyugodtan fogod tudni lemenedzselni az értékesítési kampányod.

A
tartalmaid nem lesznek erőltetettek, nyomulósak, vagy túlzók, de elég hatékonyak lesznek ahhoz, hogy a potenciális ügyfeleid megkeressenek.

Képes leszel videós Insta storyt készíteni.

Pontosan fogod tudni, hogy az értékesíteni kívánt termékről vagy szolgáltatásról miként kommunikálj.

Workshop csomagok, amikből választhatsz

A tematika összeállításánál figyelembe vettem, hogy a workshop akkor lesz eredményes, ha maximálisan gyakorlati feladatokon megyünk végig. Ezért a résztvevők száma korlátozott az egyes csomagoknál, hogy mindenkinek külön-külön is tudjak segíteni.

Jelentkezési határidő: 2023.03.09. éjfél

A workshop kezdete: 2023.03.10.

IG Story WS Light

Napi 1 online workshop élőben (visszanézhető), értéke: 114.300 Ft

Segédanyagok, hozzá tartozó hanganyagos útmutatóval, értéke: 38.100 Ft

1 alkalom Q&A (visszanézhető), értéke: 25.400 Ft

Zárt csoport tagság

Hozzáférés az anyagokhoz:

2023. április 10.-ig

14 napos pénzvisszafizetési garancia

A csomag ára: 

177.800 Ft helyett 7.990 Ft

Az árak az áfát tartalmazzák.

IG Story WS Pro
elérhető helyek száma: 6 fő

Napi 1 online workshop élőben (visszanézhető), értéke: 114.300 Ft

Segédanyagok, hozzá tartozó hanganyagos útmutatóval, értéke: 38.100 Ft

1 alkalom Q&A (visszanézhető), értéke: 25.400 Ft

Workshop alatt készített storyk átnézése, javítása, egyéni ajánlás (maximum 3x10 story, 3x3 perc videós anyag), értéke: 76.200 Ft

 

Workshop ideje alatt FB Messenger-es támogatás (maximum napi 30 perc), értéke: 38.100 Ft

Zárt csoport tagság

Hozzáférés az anyagokhoz:

2023. április 10.-ig

14 napos pénzvisszafizetési garancia

A csomag ára: 

292.100 Ft helyett 34.990 Ft

Az árak az áfát tartalmazzák.

 

FIGYELEM!

Maximális létszám 10 fő.

garancia.png

Próbáld ki, és ha nem tetszik, 14 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, amennyiben végignézel minden anyagot, ott vagy az élő workshopokon, a kérdezz-felelek alkalommal kérdezel, proaktív vagy a csoportban és feldolgozod a workshop tananyagát, és mégis azt érzed, nem tudod használni. Bőven lesz időd arra, hogy kipróbáld, és ha továbbra sem vagy elégedett, írj egy üzenetet a 14. napig, és megnézem, hogy tudok-e segíteni. Ha még én sem tudok segíteni, kérdés nélkül visszautalom neked a program teljes díját a vásárlástól számított 14 napon belül.

Gyakori kérdések

Hol lesz a workshop?

 

A workshop online zajlik, és egy zárt Facebook csoportban lesz elérhető. Az élő bejelentkezéseket szeretném interaktívvá tenni, ezért lehetőség lesz bekapcsolódni a Zoom meetingbe, ahol az utolsó 30 percben fogtokbtudni kérdezni az aktuális élő anyagával kapcsolatban.

Tudok majd kérdezni menet közben?

 

Kizárólag a Zoom meeting utolsó 30 percében, vagy egy megjelölt fórumon, ahol a kérdésekre a 4. napon válaszolok. Amennyiben a workshop alatt szükséged van a személyes segítségemre, úgy válaszd a PRO csomagot, amiben benne van az egyéni támogatás.

Visszanézhetők lesznek az anyagok?

 

Igen! 30 napig lesz minden anyag visszanézhető, így ha élőben nem tudsz velünk tartani, vagy más tempóban haladnál, erre is lesz lehetőséged. A PRO csomag esetén a 3 napos aktív támogatást szintén 30 napon belül tudod igénybe venni.

Ha nem tudok élőben részt venni a workshopon, akkor fel tudom tenni a kérdéseim?

 

Igen! A 3 nap alatt bármikor kérdezhetsz egy felületen, amire a 4. napon élő bejelentkezésben válaszolok. Természetesen erről is készül felvétel, így azt is vissza tudod majd nézni. A PRO csomagon belül bármikor kérdezhetsz közvetlenül tőlem.

Ha a PRO csomagot választom, de élőben nem tudok ott lenni a workshopon, akkor mi történik?

 

A PRO csomag 3 napos, folyamatos, személyre szóló segítségét a 30 nap alatt bármikor aktiválhatod, amikor neked aktuális, de a napokat nem bonthatod szét. Ez a hatékonyság és a gyakorlati megvalósítás miatt rendkívül fontos.

Mennyi időt szánjak a workshopra?

 

Napi 1,5 óra előadást és kérdezési lehetőséget kaptok, amin szuper ha élőben részt tudsz venni. A feladatok elvégzése (egyéni kvalitástóll függően) 1- 1,5 órát vesz igénybe. Ha a meeting alatt nem jegyzetelsz, akkor a tananyag visszanézés extra idő lesz. Tehát a 3 nap alatt napi 3 órával számolj. Természetesen haladhatsz lassabban is.

Ha nekem jól megy az IG story készítés, akkor is van értelme jönni?

 

Mivel a workshop az Instagram storyban való értékesítésre, stratégia és kampány felépítésről szól, ezért igen! Ha te profin csinálsz már most mindenféle storyt, akkor számodra extra hatékony lesz.

Meddig lesz elérhető a workshop anyaga?

 

Az élő workshop 2023.03.10-03.12-ig tart, azonban a teljes hozzáférést 2023. 04. 10.-én zárom le. Ezen a napon az anyagokat tartalmazó zárt csoport megszűnik. Tehát 2023. 04.10-ig lesz elérhető a Workshop anyaga.

Ellenőrizni fogod az elkészült anyagokat?

 

A LIGHT csomag nem tartalmaz ellenőrzést, sem utánkövetést, így sajnos ezt nem tudom vállalni. A felmerülő kérdéseket az élők utolsó 30 percében tudjátok feltenni vagy a workshop alatt a megadott formulán, amire a 4. nap élőben válaszolok. Kizárólag a PRO csomagban van arra lehetőség, hogy személyes ellenőrzést, tanácsot adjak, és 1/1-ben segítsem a munkád.

Megoszthatom a segédanyagokat, videókat vagy a workshop alatt tanultakat másokkal?

 

A workshopon való részvétellel vállalod a titoktartást. Az elhangzott tananyag, a hanganyagok és segédanyagok használata kizárólag a részvételi díjat kifizető hallgatók részére használható.

Részt vettem az Easy Staut kurzuson, nekem is tudsz újat mondani?

 

Az ES kurzus a vállalkozói tartalomgyártásról szólt. Ott nem érintettük az eladást, interakciós kommunikációt. Az IG story workshop kifejezetten egy cél elérésére fókuszáló stratégia építésre és kommikációra alapszik. Ha ott voltál az ES kurzuson akkor most sem fogsz csalódni.

MLM üzletet építek. Nekem is hasznos lehet a workshop?

 

Maximálisan, hiszen termékek vagy szolgáltatások értékesítési struktúráját beszéljük át. Ezen kívül információs előadásokra való meghívásra is tökéletesen alkalmas a rendszer.

Mit jelent a pénzvisszafizetési garancia?

 

Próbáld ki, és ha nem tetszik, 14 napos, 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, amennyiben végignézel minden anyagot, ott vagy az élő workshopokon, a kérdezz-felelek alkalommal kérdezel, proaktív vagy a csoportban és feldolgozod a workshop tananyagát, és mégis azt érzed, nem tudod használni. Bőven lesz időd arra, hogy kipróbáld, és ha továbbra sem vagy elégedett, írj egy üzenetet a 14. napig, és megnézem, hogy tudok-e segíteni. Ha még én sem tudok segíteni, kérdés nélkül visszautalom neked a program teljes díját a vásárlástól számított 14 napon belül.

Mennyi anyagot nézel át a PRO csomagban?

 

Maximum 3x10 db storyt, 3x3 perc videós anyagot, és a workshop 3 napos időtartama alatt, napi 30 perces utánkövetés van a csomagban, ami Facebook Messengeren írásban, vagy hangüzenetben történik. Ajánlásokat teszek a témáddal kapcsolatban tartalmilag, kivitelezésben, ellenőrzöm az elkészül anyagokat, ha szükséges javítási ajánlásokat teszek rá. Segítek elkészíteni a videós anyagokat.

Jelentkezni szeretnél? 

Az IG Story Workshop 2023. március 10.-én indul.

A jelentkezéshez kérlek, add meg a számlázási adatokat, és válaszd ki a csomagod!

Ezt a csomagot választom: 

Köszönöm a jelentkezést! Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

bottom of page