top of page
öm4.jpeg

Ötlettől a megvalósításig

4 (+1) x 60 perces online konzultációs csomag (max. 2 hónap időtartam)

Sikeresen átverekedted magad a saját kétségeid szövevényes útvesztőjén, valamint más emberek véleményén, és elhatároztad, hogy belevágsz, és megalkotod a saját vállalkozásod. Az ötlet adott, és már nem csak a fejedben, hanem a valóságban is bontogatod a szárnyaid. Figyeled, mit csinálnak mások, keresed a lehetőséget, hogy hogyan tudsz te is dinamikusan haladni. 

Elkezdted felépíteni a social média felületeken a tartalmad, és igyekszel rendszeresen megjelenni. 


DE… ott vannak azok a fránya buktatók, és kétségek, amik a kezdeti időszakban azonnal el is bizonytalanítanak.


“Mégis miről posztoljak?”

“Hogyan kezdjek el videózni?”

“Mit fognak szólni az ismerőseim, ha most elkezdek folyamatosan kommunikálni?”

“Unalmas vagyok, mert úgy érzem mindig ugyan arról beszélek.”

“Nem tudok rendszert vinni az online megjelenésembe.”

“Túl sok leszek az embereknek, ha rendszeresen posztolok.”

“Nem jönnek a lájkok, nincsenek új követők, senkit nem érdekel, amit csinálok.”

“Hogy lesz ebből pénz valaha?”

“Külön üzleti oldalon kezdjek el kommunikálni, vagy a meglévő oldalam használjam?”

“Mennyire kell belevinni a tartalomba a magánéletem?”


Pontosan tudom, mi zajlik ilyenkor benned, hiszen 2 évvel ezelőtt, amikor a saját vállalkozásom teljes koncepcióját megváltoztattam ugyan ezek jártak a fejemben. Volt már egy elképzelésem az előző évek tapasztalata alapján, de a 100%-ban tartalomgyártásra épülő üzleti modell számomra is új volt. Káosz, majd szépen letisztult a kép. Segítséget kértem, egy olyan embertől, aki profi volt már akkor is ezen a területen. A saját bőrömön tapasztaltak alapján, valamint egy év teszteléssel a hátam mögött megalkottam azt a mentorásási módszert, amivel immáron egy éve dolgozom a vállalkozásomban lévő emberekkel. 


Most pedig neked is lehetőséged van arra, hogy személyre szabottan, a te vállalkozásodra fókuszálva segítsem az utad a szerpentinről az autópályáig. 


Nézzük mire számíthatsz ha az “Ötlettől a megvalósításig” csomagot választod: 


  1. 4 x 60 perces online konzultáció Zoom alkalmazás használatával

  2. Tartalomstratégia kidolgozása a vállalkozásodra szabva (mikor, milyen tartalmat, melyik platformra készíts el az adott célod elérése érdekében)

  3. Konkrét tartalom ötletek az első egy hónapra (maximum heti 4 különböző, specifikus tartalom)

  4. 20+5 tételből álló “Tartalom Ötlettár”, amit bármikor elővehetsz, ha úgy érzed nem tudod miről posztolj.

  5. Videózással kapcsolatos alapok elsajátítása, és felépítése. 

  6. Videós tartalmak specializációja külön-külön felületre szabva (Instagram story videók, interakciók beépítése, Instagram / Facebook élők, és TikTok videók készítése)

  7. A konzultációk közt (a program alatt maximum 4 alkalommal) e-mailes utánkövetés, ahol átnézem a tartalom elemeket, amiket már elkészítettél. Elemzem a posztok szövegét, a fogalmazást, a tartalomhoz készített képek minőségét, és a videós tartalmakat.

  8. + 1 extra online konzultációs lehetőség a csomag időtartama alatt, ahol a benned felmerült további kérdésekre válaszolok.


Ezzel a csomaggal biztonságos környezetet teremtek neked, ahol fogom a kezed és végigvezetlek az alapokon. Elindítjuk közösen a vállalkozásod a social média felületeken, és stratégiát állítunk össze, amit a program után, már akár egyedül is menedzselni tudsz majd. 

Teljeskörű képet kapsz, megfelelő gyakorlatot a főbb online platformok használatával kapcsolatban, a hozzájuk passzoló tartalom elkészítésében speciálisan a te vállalkozásodra szabva. 


Az “Ötlettől a megvalósításig” 4 (+1) x 60 perces csomag ára: 127.000 Ft (100.000 Ft+ÁFA), ami tartalmaz 3 óra háttérmunkát (kérdéssor feldolgozása, személyre szóló tartalom ötletek kidolgozása, tartalomstratégia létrehozása), 4 óra e-mailes utánkövetési munkálatokat, 5 óra online konzultációt Zoom alkalmazáson keresztül, és egy PDF “Tartalom Ötlettárt”.

bottom of page