top of page
felfedező top.jpeg

"Felfedező"

1 alkalmas konzultáció

Van egy elképzelésed, egy ötleted, amivel kapcsolatban többször megfordul a fejedben, hogy ezzel érdemes lenne foglalkozni. Összegyűjtöd a bátorságot, mély levegőt veszel és megosztod az elképzeléseidet másokkal. Azonban összeszorul a gyomrod, mert nem azokat a reakciókat kapod, amire vártál. Előszeretettel lehurrogják az általad dédelgetett képet, ami idő közben végérvényesen helyet biztosított magának az elmédben.


“Ezzel nem lehet pénzt keresni.”

“Már mindenki ezzel foglalkozik.”

“Ez biztosan nem érdekelne senkit.”

“Ez hülyeség. Erre biztosan nem adnának ki pénzt az emberek.”


Neked is ismerősek ezek a mondatok? 

A “Felfedező” egy órában abban leszek a segítségedre, hogy elmondjam neked, milyen lehetőségeid vannak az ötleted megvalósítására a social média felületeit használva. 

öm4.jpeg

"Ötlettől a megvalósításig."

4 (+1) x 60 perces online konzultációs csomag (max. 2 hónap időtartam)

Sikeresen átverekedted magad a saját kétségeid szövevényes útvesztőjén, valamint más emberek véleményén, és elhatároztad, hogy belevágsz, és megalkotod a saját vállalkozásod. Az ötlet adott, és már nem csak a fejedben, hanem a valóságban is bontogatod a szárnyaid. Figyeled, mit csinálnak mások, keresed a lehetőséget, hogy hogyan tudsz te is dinamikusan haladni. 

Elkezdted felépíteni a social média felületeken a tartalmad, és igyekszel rendszeresen megjelenni. 


DE… ott vannak azok a fránya buktatók, és kétségek, amik a kezdeti időszakban azonnal el is bizonytalanítanak.

“Mégis miről posztoljak?”

“Hogyan kezdjek el videózni?”

“Mit fognak szólni az ismerőseim, ha most elkezdek folyamatosan kommunikálni?”

“Unalmas vagyok, mert úgy érzem mindig ugyan arról beszélek.”

“Nem tudok rendszert vinni az online megjelenésembe.”

Lehetőséged van arra, hogy személyre szabottan, a te vállalkozásodra fókuszálva segítsem az utad a "szerpentinről az autópályáig". 

3hó.jpeg

3 hónapos mentor program

10 (+1) x 60 perc online konzultációval

Már túl vagy a vállalkozásod kezdeti kihívásain, és egészen jól haladsz az online tartalmad építésével, de szuper lenne továbblépni? 

Nem tudod, hogyan lehet összekötni a social média platformokat kommunikációs szempontból? 

Szeretnéd, ha átlátnál egy értékesítési folyamatot, és a tanultakat a gyakorlatba is át tudnád ültetni? 

Kitűztél már néhány célt a vállalkozásoddal kapcsolatban, de egyiket sem tudtad megvalósítani, mert átláthatatlan káosz lett a kivitelezés?

Örülnél, ha sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudnál dolgozni, és egy kész rendszer állna a rendelkezésedre, amit később is tudnál használni? 

A 3 hónapos mentor program során a vállalkozásodhoz mérten, egy konkrétan megfogalmazott célt fogunk megvalósítani. Ebben leszek a segítségedre. 

Az elmúlt évek során azt vettem észre, hogy a túl rövid  távú célok nem biztosítanak megfelelő felfutási időt a megvalósuláshoz, a túl hosszú távú célok, nem elég motiválók ahhoz, hogy végig is vidd őket. 

A három hónap alatt olyan gyakorlati tudást biztosítok számodra és folyamatos segítséget, amivel a későbbiekben önállóan fogod tudni működtetni a vállalkozásod. Nem fog problémát okozni egy-egy projekt lebonyolítása. Kész anyagokkal fogsz rendelkezni, amiket a későbbiekben is fogsz tudni használni. 

A mentorprogram biztonságot, kiszámíthatóságot, és rendszert fog biztosítani számodra, amivel megalapozhatod, hogy hosszú távon sikeres vállalkozást vezess kiégés nélkül. 

szm 1.jpeg

"Szabd magadra"

Sokfélék vagyunk, és sokszor eltérő igényekkel rendelkezünk. Ahhoz, hogy biztonságosan tudjak segíteni, létrehoztam egy teljesen egyéni igényekre alapuló programot, amivel maximálisan igazodom hozzád és az igényeidhez. 


Úgy érzed a csomagok közül egyik sem passzol hozzád, mert speciális igényeid lennének? 

Félsz, hogy túl gyors lesz a tempó és nem fogsz tudni megfelelő teljesítményt kihozni magadból? 

Másodállásként építed a vállalkozásod, ezért egy jóval kötetlenebb beosztású programot keresel? 


Akkor ez lesz számodra az ideális megoldás!

bottom of page