top of page
3hó.jpeg

3 hónapos mentor program

10 (+1) x 60 perc online konzultációval

Már túl vagy a vállalkozásod kezdeti kihívásain, és egészen jól haladsz az online tartalmad építésével, de szuper lenne továbblépni? 

Nem tudod, hogyan lehet összekötni a social média platformokat kommunikációs szempontból? 

Szeretnéd, ha átlátnál egy értékesítési folyamatot, és a tanultakat a gyakorlatba is át tudnád ültetni? 

Kitűztél már néhány célt a vállalkozásoddal kapcsolatban, de egyiket sem tudtad megvalósítani, mert átláthatatlan káosz lett a kivitelezés?

Örülnél, ha sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudnál dolgozni, és egy kész rendszer állna a rendelkezésedre, amit később is tudnál használni? 

Nincs időd hosszú hónapokat dolgozni valakivel azon, hogy felépíts és lebonyolíts egy konkrét projektet?


Akkor a 3 hónapos mentor program neked való.


Együtt leküzdjük a káoszt, és az összekuszált “Úristen, most mihez fogjak elsőnek?!” gondolatokat, rendszerbe szervezzük a teendőket egy projekt lebonyolítása során.


A közös munka során a vállalkozásodhoz mérten, egy konkrétan megfogalmazott célt fogunk megvalósítani. Gyakorlati, azonnali, hosszú távon hasznosítható és beépíthető tudást adok át részedre, amit a későbbiekben önállóan is használni tudsz majd.


A saját bőrömön tapasztalva, és az elmúlt évek mentorásási folyamatai során azt vettem észre, hogy a túl rövid távú célok nem biztosítanak megfelelő felfutási időt a megvalósításhoz, a túl hosszú távú célok, pedig nem elég motiválók ahhoz, hogy végig is vidd őket. Ezért egy jó ideje már 3 hónapos etapokban dolgozom, projekt jelleggel. Ez egy belátható időtáv, ami alatt maximumon tudunk dolgozni, ugyanakkor már kézzelfogható eredményt is lehet realizálni. (Fontos: az eredmények egy kezdő vállalkozás esetén  nem minden esetben pénzhez kapcsolódnak.)


Olvasd el a részleteket hónapról hónapra, és ismerd meg, hogyan fog felépülni a program? 


 1. hónap: 


 • A cél meghatározása alapján létrehozzuk azt a fő kommunikációs, és tartalom vázat, amivel a projekt alatt dolgozni fogunk. 

 • Kidolgozom az 1. hónapra vonatkozó tartalom stratégiád. 

 • Megkapod az első hónapra szóló tartalom ötleteket is, amiket kifejezetten hozzád és a célodhoz igazítok.

 • Felépítjük a videós kommunikációd a három fő platformon (Facebook, Instagram, TikTok).

 • Konzultációtól konzultációig konkrét feladatokat adok neked, amivel dinamikusan tudunk haladni. 

 • Ebben a hónapban 4 x 60 perc konzultációra van lehetőséged. A hatékonyság és a cél elérése érdekében kérlek, vedd figyelembe, hogy ezek felhasználása erősen javasolt, és nem vihető át a következő hónapra.

 • A konzultációk közt lehetőséged van heti 1 alkalommal e-mailes utánkövetésre is, ahol átnézem a tartalom elemeket, amiket már elkészítettél. Elemzem a posztok szövegét, a fogalmazást, a tartalomhoz készített képek minőségét, és a videós tartalmakat.


2. hónap: 


 • Kidolgozom a második hónapra vonatkozó tartalom stratégiád.

 • Az alapmunkán felül ebben a hónapban létrehozzuk a fix információs bázisodat, amit a későbbiek során bármikor elővehetsz majd, és használhatod. 

 • Készítünk egy olyan mini videós élő sorozatot, ami a célod megvalósításához járul hozzá. 

 • A célcsoportod problémáira fókuszálunk, és olyan tartalmakat hozunk létre, amik megoldásként szolgálnak számukra.

 • Megtanítom neked, hogyan kezeld a kifogásokat, és a negatív kommenteket. Megmutatom, hogyan tudsz előnyödre fordítani egy-egy kritikus üzenetet. (Fontos tudnod, hogy egy online megjelenésre épülő vállalkozás esetén nagyon kicsi az esély, hogy elkerüld a trollokat, vagy azokat, akik szkeptikusak, esetleg másoknál szerzett korábbi rossz tapasztalatok alapján téged is velük azonosítanak. Erre érdemes felkészülni lelkileg és technikailag is.)

 • Ebben a hónapban 3 x 60 perc konzultációra van lehetőséged. A hatékonyság és a cél elérése érdekében kérlek, vedd figyelembe, hogy ezek felhasználása erősen javasolt, és nem vihető át a következő hónapra.

 • A konzultációk közt lehetőséged van 1 alkalommal e-mailes utánkövetésre is, ahol átnézem a tartalom elemeket, amiket már elkészítettél. Elemzem a posztok szövegét, a fogalmazást, a tartalomhoz készített képek minőségét, a videós tartalmakat.


3. hónap: 


 • Kidolgozom a harmadik hónapra vonatkozó tartalom stratégiád.

 • CTA (call to action) hónap, amikor a cél elérése érdekében olyan tartalmakat készítünk, amik cselekvésre buzdítják a közösséged. Legyen szó organikus követőbázis növelésről, hírlevél feliratkozásról, vagy vásárlásról. 

 • Megtanítom neked, hogyan tudsz sales tartalmat gyártani nyomulás, tukmálás és sablon szövegek használata nélkül. 

 • Létrehozunk egy olyan online, ingyenesen letölthető tartalmat, ami segít a célcsoportod legnagyobb kihívásának a megoldásában.

 • Az eddigi közös munka alapján visszajelzést adok neked egy rövid leírás formájában, hogy mivel tudod hatékonyabbá tenni a későbbiekben a munkád, milyen területeken érdemes fejlődnöd, mik az erősségeid, amikre nagyobb hangsúly érdemes fektetni, és milyen specializációban érdemes gondolkodnod.

 • A program zárásaként adok neked egy rövid összefoglalót PDF formában, hogy a projekt zárása után a “Feltöltő hónapban” milyen tevékenységeket érdemes végezni, mik lesznek a minimum feladatok, amikkel fenntartható a projekt alatt elért állapot, és mindeközben hogyan tudsz kikapcsolódni. 

 • Ebben a hónapban 3 x 60 perc konzultációra van lehetőséged. A hatékonyság és a cél elérése érdekében kérlek, vedd figyelembe, hogy ezek felhasználása erősen javasolt, és nem vihető át egyéb időszakra.

 • A harmadik hónapban van lehetőséged igénybe venni a +1 extra konzultációs alkalmad, ahol 60 percig állok a rendelkezésedre, és felteheted a felmerülő kérdéseid.

 • A konzultációk közt lehetőséged van 1 alkalommal e-mailes utánkövetésre is, ahol átnézem a tartalom elemeket, amiket már elkészítettél. Elemzem a posztok szövegét, a fogalmazást, a tartalomhoz készített képek minőségét, a videós tartalmakat.Feltételek, információk, amiket tudnod kell, vagy szükségesek a 3 hónapos mentorprogramban való részvételhez: 


 1. Szükséges, hogy az alábbi felületeken rendelkezz profillal, és technikai tudással: Facebook, Instagram, TikTok.

 2. A célod meghatározása során a realitások talaján maradj.

 3. A három hónap alatt feszített tempóban fogunk dolgozni, ahhoz, hogy valóban elérjük a kívánt eredményt.

 4. A közös munka sikere nem csak rajtam múlik. Ahogy látod, igyekszem minél több információt és segítséget beletenni a programba. Rengeteg feladat lesz, és a konzultációk közötti időszakok cseppet sem kényelmesek. Nem fogok tudni helyetted dolgozni. A te felelősséged is, hogy a vállalkozásod felépítsük, és megvalósítsuk a kitűzött célt. Kérlek, ennek tudatában mérlegelj, hogy biztosan ez lesz e a megfelelő csomag számodra.

 5. Az online konzultációk feltétele minden esetben az előzőleg megbeszélt feladatok teljesítése. Amennyiben nem készítetted el őket, úgy nem tudunk továbbhaladni, és a megbeszélt konzultációs időpontod elveszik. 

 6. A program sikerességéhez elengedhetetlenül szükséges, hogy meg tudj jelenni videóban, ezért minden esetben egy pár perces videós bemutatkozást fogok kérni a jelentkezés után. 

 7. A jelentkezés nem garantálja a 3 hónapos programba való részvételt. Ha úgy érzem, hogy a tudásod, szakmai felkészültséged, vagy a vállalkozásod állapota nem tart ott, hogy egy ilyen projektbe belekezdjünk, akkor egyéb alternatív megoldást, vagy más szakembert fogok javasolni.
A három hónap alatt olyan gyakorlati tudást biztosítok számodra és folyamatos segítséget, amivel a későbbiekben önállóan fogod tudni működtetni a vállalkozásod. Nem fog problémát okozni egy-egy projekt lebonyolítása. Kész anyagokkal fogsz rendelkezni, amiket a későbbiekben is fogsz tudni használni. 


A mentorprogram biztonságot, kiszámíthatóságot, és rendszert fog biztosítani számodra, amivel megalapozhatod, hogy hosszú távon sikeres vállalkozást vezess kiégés nélkül. 


A 3 hónapos mentor program - 10 (+1) x 60 perces online konzultációs csomag ára: 317.500 Ft (250.000 Ft+ÁFA), ami tartalmaz 10 óra háttérmunkát (kérdéssor feldolgozása, személyre szóló tartalom ötletek kidolgozása, tartalomstratégia létrehozása), 10 óra e-mailes utánkövetési munkálatokat, 11 óra online konzultációt Zoom alkalmazáson keresztül, és egy “Feltöltő hónap” PDF dokumentumot.

bottom of page